Livrare gratuită la toate comenzile peste 200,00 lei

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

Cum comand?

După ce ai ales cantitatea și produsele dorite, le adaugi în coș si continui cu checkoutul. În continuare, ne vom ocupa de procesarea și înregistrarea comezii și te vom ține la curent cu statusul acesteia. 

În cât timp se livrează comanda?

Procesarea și livrarea comenzii diferă atât de perioada sau condițiile de mediu, cât și de opțiunea de livrare aleasă. În mod normal, livrarea se face în 2-5 zile lucrătoare. 

Cum plătesc?

Plata se poate efectua prin plata online cu cardul prin intermediul site-ului(Netopia) sau prin ramburs la curier.
 

Cum pot anula comanda?

Pentru anularea comenzii, vă rugăm să ne comunicați acest lucru prin e-mail, telefonic sau prin intermediul formularului de contact de pe site. 
Telefon: 0753087074

Cum se livrează comanda?

Comanda va fi livrată prin curier odată ce coletul este pregătit.
 

Ce se întâmplă dacă am comandat un produs greșit?

Dacă ai comandat un produs greșit, îl poți returna în cazul în care este eligibil și nu prezintă modificări, rupturi, pete, etc. Îl poți schimba cu un alt produs de aceeași valoare sau îi poți folosi contravaloarea pentru a comanda alt produs, achitând diferența de preț. În cazul în care, dorești restituirea banilor, te rugăm să ne contactezi și să ne oferi un cont bancar unde se va efectua plata. Restituirea contravalorii comenzii se efectuează în maximum 14 zile lucrătoare.

Am câteva sugestii/sfaturi pentru voi. Cum vă pot contacta?