Livrare gratuită la toate comenzile peste 200,00 lei

ALEGE CALITATEA ȘI PĂȘEȘTE ÎN UNIVERSUL BONETA.RO

fabric material satin matase
CINE SUNTEM?
 

   Ne  bucurăm că ești aici și că vrei să îți îmbunătățești viața. Noi suntem o echipă tânără, pasionată de frumos, care a înțeles importanța detaliilor în viața de zi cu zi. Așa cum noi am experimentat și am descoperit beneficiile materialelor premium, ne dorim să împărtășim întreaga experiență cu voi. Un ten luminos, un păr strălucitor și sănătos se definește chiar din  interiorul casei tale. Te așteptăm alături de noi, să faci o schimbare pentru tine și mai mult, să te bucuri de avantajele accesoriilor noastre, concepute și create în România.

De ce BONETA.ro?
 

   Metodele clasice tradiționale s-au dovedit a fi, nu de puține ori cele mai eficiente.
   Ne întoarcem atenția către bonetele de păr, fie că sunt confecționate din satin sau din mătase naturală, sunt un accesoriu esențial pentru o podoabă capilară sănătoasă cu un aspect strălucitor. Bonetele noastre sunt menite să ofere confortul necesar, având un elastic maleabil în interior și mulându-se pe orice tip de păr și fizionomie.

   Elasticele vin în ajutorul nostru, pun accent pe detaliile fine și oferă un aspect rafinat. Materialul folosit sprijină demersurile noastre de a ajunge către un păr de vis, fără electrizare. Mai mult este un accesoriu versatil putând fi utilizat atât pe timpul zilei, cât și la evenimentele speciale din viața noastră.
   Nu în ultimul rand, fața de pernă este piesa finală, de rezistență a ansamblului nostru, fiind baza sau chiar punctul de pornire către idealurile noastre. Materialele de calitate hidratează, mențin uleiurile naturale în firul de păr și piele, ajută la estomparea ridurilor și prevenirea acestora și elimină electrizarea firului de păr, fiind antistatice. În plus, aspectul grațios dă o notă de eleganță și înfrumusețează orice încăpere.
Așadar, trilogia noastră își dorește să ofere dragoste și mângâiere, să susțină drumul către o frumusețe radiantă, drum care începe atât din inimile noastre cât și din interiorul casei noastre.

fata de perna de satin , matase
Material satin mov, fabirc, matase
O ALEGERE INSPIRATĂ
 

   Într-o lume impregnată de consumerism, noi ne întoarcem atenția nu numai către valorile de altădată, ci și către materiale de calitate. Este bine-cunoscut faptul că satinul, împreună cu mătasea fac parte din categoria materialelor de lux la nivel mondial. Mătasea este cea mai scumpă fibră naturală care se obține din coconii larvelor viermilor de mătase, iar pentru a produce un kilogram de mătase sunt necesari 3000 de viermi de mătase care mănâncă 104 kilograme de frunze de dud. Mai mult, România se numără printre țările norocoase producătoare de mătase. Mătasea permite luminii să refracte în unghiuri diferite, având un aspect neted și fin, considerată printre cele mai puternice fibre naturale.
   Satinul este folosit în dese rânduri la fabricarea lenjeriilor intime și a lenjeriilor de pat, textura sa fiind una moale și extrem de fină. Față de alte materiale textile, satinul are o proprietate destul de rar întâlnită, una din fețe fiind de un mat aproape perfect, în timp ce cealalta față este una lucioasă precum mătasea. La fabricarea satinului se folosesc mai multe fibre și țesături printre care vâscoza, mătasea sau atlasul.